maanantai 30. tammikuuta 2017

Mitä Helsingissä pitää muuttaa?

Minä perussuomalaisena

Liityin aikanani Perussuomalaisiin, koska se on puolue, joka on erityisesti pienyrittäjien sekä keski- ja pienituloisten asialla (hallituksessa on kovaa vääntämistä, mutta tämä perusta ei ole mihinkään kadonnut, vaikka oppositio niin kiljuukin).

PS ei kannata yhteiskunnan holhousta, julkisen sektorin ja virkamieskunnan paisuttamista, eikä isojen järjestöjen kabinettipolitiikkaa.  Se erottaa Perussuomalaiset vasemmistosta.

Meille ja minulle tärkeitä arvoja ovat mm. työ, yrittäminen, oikeudenmukaisuus, isänmaallisuus ja rehellisyys.





Keskeiset tavoitteeni Helsingissä (huom. asioita, joista valtuusto voi päättää)

1) Järkeä liikenteeseen. Helsingin tulo- ja menoväyliä ei saa bulevardisoida tukkoon.

2) Oikeudenmukainen vuokra-asuminen. Helsinkiläisellä pitää olla oikeus asua kohtuuhintaisissa
vuokra-asunnoissa. Vuokrajonoissa lisäpisteitä helsinkiläisyydestä, koska helsinkiläiset veronmaksajat pääasiassa kaupungin vuokratalot maksavat.

3) Krooninen asuntopula ratkeaa tahdolla ja päätöksillä, ylöspäin on rakennusoikeutta. Konttiasuminen on heti otettava käyttöön väliaikaisratkaisuna asunnottomuuteen. Homekoulut on korjattava.

4) Keskuspuisto on suojeltava. Keskuspuisto on helsinkiläisille tärkeä. Jos se tuhotaan, ei mitään
vastaavaa saada ikinä takaisin.

5) Nuorten ei saa antaa syrjäytyä yhteiskunnasta. Jokaiselle pitää järjestää jotakin mielekästä tekemistä ja vastikkeena sosiaaliturvasta.

6) Osallistaminen, lähidemokratia ja hallinnon läpinäkyvyys on tärkeää. Asukasdemokratian rapauttaminen pitää lopettaa.

2 kommenttia:

  1. Vanhusten hoitoa 1 tunti viikossa työttömien työvelvoitteena korvaukseksi maksetusta työttömyyskorvauksesta. Niinkö se oli?

    VastaaPoista
  2. Bloggasin kerran, että jos on terve nuori ihminen ja työkykyinen niin kyllä jotain hyödyllistä pitää tehdä sen eteen, jos yhteiskunta maksaa asumisen ja elämisen. Edelleen samaa mieltä.

    VastaaPoista